Æterisk glas smykker boligindretning, nyt stilfuldt hjem ikon!

- 2021-08-20-

Glas har en lang historie med brug i opholdsrum. Det er et charmerende og uendeligt plastmateriale.

Ved at ændre møblerne fra træ og læder til glas, kan rummets overordnede layout og temperament undergå jordrystende ændringer.

 

 

Glas virker meget rent, men faktisk er den kemiske sammensætning meget kompleks. Den er skrøbelig, men stærk. Det kan være farveløst som luft, eller det kan ændre lyse farver. Det kan siges, at æteriske glas smykkerhome er det nye ikon for mode-hjem!

Gennemsigtigheden af ​​glas kan ikke kun udvide rummet visuelt, men også matche med traditionelle boliger, neutralisere tyngden af ​​det originale hjem og gøre rummet mere gennemsigtigt.

 

Perfekt kurve, blød og delikat

 

Glassets renhed og gennemsigtighed repræsenterer en slags tomhed og enkelhed, efter at støvet er tørret væk, og den bløde lysbrydning skjuler den blide strømning langsomt bagved. Virtuel og solid struktur, bobletekstur, farvegraduering...Gennem den moderne teknologis fremskridt er glasmaterialer mere plastiske og kan designes til at opfylde behovene i livets smag.

Buede borde og stole, sofaborde, spejle... kan ikke kun afkøle synet og fjerne varmen i den varme sommer, men også bruge sin egen kurve til at tilføje et strejf af lethed og smidighed til rummet.


 

 

Der er værdi, mere styrke

Bag det tilsyneladende simple stykke glashus gemmer der sig uventet tricky håndværk og teknisk input.