Sådan køber du et glasbord

- 2021-08-20-

1. Ser man på udseendet, skal glasset, der bruges i glasbordet, være hærdet glas. Styrken af ​​hærdet glas er flere gange højere end almindeligt glas. Bøjningsstyrken er 3 til 5 gange den for almindeligt glas, og slagstyrken er almindeligt glas. 5 ~ 10 gange brydes det hærdede glas i små fragmenter uden skarpe vinkler, hvilket sikrer dets sikkerhed. Fladheden, gennemsigtigheden og glatheden af ​​udseendet afspejler også glassets kvalitet. Et hvidt papir med tekst er placeret i bunden af ​​glasset, og om håndskriften tydeligt kan ses fra det forreste øje for at bedømme dens gennemsigtighed; rør ved bordet med hånden uden nogen åbenlys følelse af blokering. Sådant glas er glat og fejlfrit. Husk at borde med mange urenheder ikke anbefales til køb.

 

2. Fastheden bør også være særligt opmærksom på ved køb. Stål-træ-bundrammen eller beslagets bord skal sikres, at der ikke er nogen afsvejsning, falsk svejsning eller revner i svejsningen, skrue- eller nitteforbindelsesdelen er ikke løs, og stålrørsrammen er forbundet med den massive træfod. Vær fast. Især spisestuestole bliver flittigt brugt, så vær opmærksom på stolenes materialer og splejsningsmetoder ved køb af dem. Generelt er den traditionelle tapp- og tappstruktur relativt stærk. Desuden er spisestuestole lavet af træ som elm og bøg mere holdbare. Dette punkt skal man være opmærksom på, når man vælger at sikre glasbordets holdbarhed.

 

3. Det vigtigste for at købe et glasbord er dets sikkerhed. Hjørnerne på bordpladen skal så vidt muligt være lavet af rustfrit stål, som er rent og ikke udsat for rust. Det teleskopiske glasbord kan strækkes bedre, uanset om det bruges af to eller flere personer, er det ikke noget problem. Når den bruges af nogle få personer, kan den indrykkes for at spare mere plads. I tilfælde af mange mennesker skal du bare trække det ud, ikke bange for situationen, hvor pladsen ikke er nok. Derudover skal dens glideskinnestøtte have stærk slidstyrke, og dens overflade skal være glat for at sikre, at bordkroppen ikke bliver alvorligt beskadiget. Det anbefales, at når du vælger denne type teleskopbord, er det bedre at prøve at strække det på stedet for at se, om det kan være glat og glat. For at sikre, at den kan glide jævnt og ikke udvider sig og trækker sig sammen på grund af ændringer i vejr og årstider, bør der være en vis mængde plads til at ryste.




På grund af sit specielle materiale er glasbordet gennemsigtigt og smukt, og det er nemt at skrubbe oliepletterne på det, så det vil blive eftertragtet af mange familier. Glasbordet er yderst praktisk, og materialet er miljøvenligt. Det er især nemt at tørre bordet af efter et måltid. Der er mange forholdsregler, når du vælger et glasbord. Hvis materialet ikke er nok, er det let at eksplodere.