Ved at installere et glasskab, ville svigermor ikke forstå, at nu er alle fordelene ude! Det er alligevel ikke beskidt

- 2021-08-20-

I boligindretning er alle mere og mere opmærksomme på hjemmets komfort, skønhed og gennemførlighed. En af mine venner blev gift sidste år. Hun og hendes kæreste stod for indretningen af ​​det nye hus. Hun valgte det hjem og det husholdningsudstyr, hun kunne lide. Svigermor kom i fremtiden hen og kiggede. Hun var tilfreds med alt, bortset fra at glasskabene ikke var pålidelige og ville bruge træ!

På det tidspunkt irriterede jeg min pige, og de to skændtes lidt med hinanden, fordi de tos ægteskab nærmest faldt til jorden. Senere var det virkelig praktisk og rent. Denne sag anses for at være en vending.

Vi ved alle, at skabe er en vigtig del af hjemmet. Generelt omfatter skabe skabe, glas og andre dele, som kan siges at være uundværlige. De vitrineskabe, der nævnes i dag, kaldes egentlig akrylskabe. Sammenlignet med de kunstige stenbordpladeskabe er det et skab lavet af en ny type materiale.

 

Glasskabe KO andre materialer skabe i styrke

Min søsters svigerforældre mener, at glasskabet absolut ikke er brugbart. Skabet bruges næsten hver dag. Brækkede den snart ved et uheld? Faktisk er dette en misforståelse. Glasset er ikke nødvendigvis skrøbeligt. Tværtimod er styrken af ​​glasskabets bordplade mere end 3 gange styrken af ​​andre skabe.

 

Glasskabe er KO i miljøbeskyttelse og sikkerhed. Skabe af andre materialer

Derudover er glasskabsbordpladerne rene og miljøvenlige, hvilket er i tråd med den kulstoffattige og miljøvenlige livsfilosofi, der er fortaler for nu. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt der er stråling, formaldehyd osv., denne form for kabinet er sikrere og mere sikker at bruge.

 

Glasskabe er KO i udseende. Skabe af andre materialer

Glasskabene er rige på farver og kan opfylde en række forskellige dekorationsstile. Sammenlignet med de traditionelle skabe er udseendet væsentligt forbedret. Rustfrit stålmateriale vil give folk en kold følelse.